Welkom bij Ameland Vakantiehuizen!

Ameland Vakantiehuizen

Vakantiehuis ‘Saskia’ is een sfeervolle 6-persoons bungalow met 3 slaapkamers en een sauna, gelegen bij de duinen, het strand en het dorp Hollum.
‘De Wijde Blick’ is een moderne en luxe 8-persoons villa met 4 slaapkamers, gelegen in de duinen tussen Nes en Buren en dichtbij de toegang naar het strand.
Het ‘Hazeweitje’ is een mooie, luxe 4-persoons bungalow. 2 slaapkamers met eigen badkamer. Dichtbij de golfbaan en dichtbij het dorp Hollum.

Wilt u een vakantiehuisje huren op Ameland?

Op het prachtige waddeneiland Ameland verhuren wij drie mooie vakantiehuizen. Ameland Vakantiehuizen staan in verschillende omgevingen op Ameland, elk rustig gelegen.

Landhuis ‘De Wijde Blick’ (max. 8 pers.) bevindt zich vrijstaand in de duinen gelegen tussen Nes en Buren, vlakbij het strand en het bos. Bungalow ‘Saskia’ (max. 6 pers.) staat in Hollum, op een parkachtig terrein, maar volledig vrijstaand en zelfstandig, dicht bij het dorp, de vuurtoren en de duinen. In deze natuurrijke omgeving is ook ’t Hazeweitje’ (max. 4 pers.) gelegen. Deze accommodatie is beschikbaar sinds juli 2021.

Alle accommodaties van Ameland Vakantiehuizen bieden aan onze gasten comfort, rust en privacy én een prachtige omgeving. Zodra u op Ameland aankomt met de veerboot Oerd of Sier maakt u zich los van de massa en trekt u uw eigen plan en bepaalt zelf de richting. Genieten dus!

Ameland Vakantiehuizen het hele jaar te huur

Voor ons als verhuurder is het belangrijk dat u tijdens het verblijf in één van onze vakantiehuizen op Ameland optimaal kunt genieten van de rust, de ruimte en de natuur. De vakantiehuizen zijn in goede staat en praktisch ingericht met een goede balans tussen comfort en sfeer. Elk met hun eigen voordelen. Zo heeft bungalow Saskia een sauna en is een huisdier meenemen toegestaan. Wilt u liever een royaal vakantiehuis huren met vier slaapkamers, 2 badkamers en 3 wc’s dan biedt De Wijde Blick u deze royale faciliteiten. In ’t Hazeweitje beschikt elke slaapkamer over een eigen badkamer.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van een vakantiehuis op Ameland? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. 

Ook kunt u via deze website rechtstreeks boeken. Controleert u wel eerst de beschikbaarheid! Sommige (vakantie)periodes kunnen snel volgeboekt zijn. Maar kiest u ervoor om in een rustige periode naar Ameland te gaan of bent u flexibel in het aantal dagen overlegt u dan vooraf met ons om te kijken naar de mogelijkheden!

Graag tot ziens!

Vakantiehuis huren op Ameland